Nuohouspalvelua Pohjois-Pohjanmaalla

Tarjoamme nuohoukseen ja ilmanvaihtoon liittyviä palveluita seuraavilla paikkakunnilla: Oulu, Liminka, Tupos, Hailuoto, Ii, Kempele, Muhos, Haukipudas, Pudasjärvi, Kiiminki, Utajärvi, Lumijoki, Tyrnävä.

Yritys on nuohoojien perustama, ja kaikki työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita nuohous- ja ilmanvaihtoalan ammattilaisia. Meillä asiat tehdään kerrasta kunnolla – voit aina luottaa työn jälkeen ja toiminnan läpinäkyvyyteen.

Tee varaus alta helposti joko verkossa tai puhelimitse.

Kokemuksia Noetasta

Matti Peura
Matti Peura
21/09/2022
Tosi ammattitaitoisia ja osaavat hommansa
N G
N G
08/08/2022
+20 vuoden kokemus nuohouspalveluista, Noetta poisti kiuaskivet ja nuohosi kiukaan savusolat luukkujen kautta,kuten kuuluukin. Mutta jää monelta firmalta tekemättä. Eikä haise noki talossa, tarkoittaa että Noetta käyttää ammattitason imureita. Siistiä jälkeä, nopeaa ja ystävällistä palvelua. Voi suositella!
Toni Alanenpää
Toni Alanenpää
30/06/2022
Ammattimaista ja ystävällistä palvelua
Anu Huusko
Anu Huusko
05/03/2022
Perusteellista työtä, ei tarvinnut siivota nuohoojan jäljiltä.
Seppo Heikkinen
Seppo Heikkinen
14/12/2021
Olen erittäin tyytyväinen
Pentti PeRa
Pentti PeRa
10/04/2021
Vievät tuhkatkin pesästä... 🐕
Risto Paakkari
Risto Paakkari
22/10/2020
Chimney cleaning was fast,clean and professional. Can recommend.

Palvelut

Meiltä luonnistuvat niin tuli­sijojen ja savu­hormien nuohous, kunto­tarkastukset kuin lämmitys­kattiloiden puhdistuksetkin. Suoritamme myös ilman­vaihto­järjestelmien tarkastukset, puhdistukset, mittaukset, säädöt ja video­kuvaukset.

Lisäksi voit ostaa meiltä kätevästi palo­turvallisuuteen kiinteästi liittyvää laadukasta välineistöä (palo­varoittimet, niiden paristot ja alku­sammutus­välineet) sekä ilman­vaihdon suodattamia.

Ajankohtaista

Kuinka usein nuohous on suoritettava?

Yksi yleisimpiä nuohousta koskevia kysymyksiä on, että kuinka usein nuohous on suoritettava. Tässä tekstissä vastaamme siihen sekä kerromme myös, miksi nuohous on tärkeää tehdä säännöllisesti.Miksi nuohous säännöllisesti on tärkeää?Kun pidät tulta tulisijassa, siitä...

Pienennä talven lämmityslaskua – vanhan takan nuohous ja käyttöönotto

Saapuva talvi ja lämmityskausi yhdistettynä energian hinnan nousuun ovat yhtälö, joka mietityttää monia. Tulevan talven lämmityslasku saattaakin olla totuttua paljon suurempi. Jos kotoa kuitenkin löytyy vanha ja vähälle käytölle jäänyt tulisija, voi vanhan  takan...

TopAir-huippuimurien jälleenmyynti, asennukset ja huolto nyt meiltä

Myymme, asennamme ja huollamme TopAir-huippuimureita Oulun, Koillismaan ja Lapin alueella. Laitteiden avulla voidaan parantaa asumismukavuutta, energiatehokkuutta ja pienentää lämmitysenergiakustannuksia. Huippuimuri tarjoaa siis konkreettisia säästöjä ja on...

Mikä Noetta?

Noetta nuohousyritys perustettiin, kun Mikko, Kai ja Pauli huoma­sivat, että nuo­housta voidaan tarjota asiakkaalle kustannus­tehokkaammin ja suju­vammin yhdessä kuin yksin toimi­malla. Ja onhan porukassa aina muka­vampaa!

Hoidamme työ­tehtäviä niin kodeissa kuin kiin­teistöis­säkin, olipa kohteena sitten oma­kotitalo, mökki, taloyhtiö tai vaikkapa tuotanto­tila. Asiakkainamme ovat yksityiset henki­löt, yritykset, isän­nöitsijät, talo­yhtiöt ja kiinteistö­huoltoa tarjoavat yhtiöt. Tarvit­taessa avus­tamme työtehtä­vissä myös pelastus­laitosta.

Tiesitkö että?

Lain mukaan ympäri vuoden käytössä oleva oma­kotitalo pitää nuohota kerran vuodessa. Mökin hormit on puolestaan nuohot­tava vähin­tään kolmen vuo­den välein. (Vuokra­käytössä olevan mökin hormit on nuohot­tava joka vuosi.)

Nuohous on tärkeä osa palo­tur­valli­suutta, koska nuohous­työssä savu­hormeihin ja tuli­sijoihin kertynyt palamis­jäte pois­te­taan ja nii­den raken­teet tarkas­tetaan, jotta tuli­palon vaa­raa ei synny. Nuo­ho­tussa tuli­sijassa poltto­aine myös palaa parem­min ja puhtaam­min, josta kiit­tävät sekä lom­pakko että luonto.

Alla paikkakunnat, missä Noetta tekee nuohouksia

Alla paikkakunnat, missä Noetta tekee ilmanvaihtokanavien puhdistuksia

Pohjois-Pohjanmaa

Ii  Kempele  Liminka  Lumijoki  Muhos  Oulu  Tyrnävä  Tupos  Haukipudas  Kiiminki  Simo 

Alla paikkakunnat, missä Noetta tekee palovaroittimien paristojen vaihtoja, uusimisia ja muita huoltoja taloyhtiöille