Sammutinhuolto Pohjois-Pohjanmaalla

Tilaa sammutinhuolto käsisammuttimille ja Fogmaker sammutusjärjestelmille Noetalta!

Sammuttimet täytyy huoltaa ja tarkastaa säännöllisesti, jotta voidaan varmistua, että ne toimivat silloin, jos niitä tarvitaan.

Meiltä Noetalta saat käsisammuttimien ja Fogmaker sammutusjärjestelmien huollot ja tarkastukset Pohjois-Pohjanmaan alueella. Voimme tehdä käsisammuttimien huollot myös nuohouksen yhteydessä.

Varaa sammutinhuolto jo tänään!

Fogmaker sammutusjärjestelmät – tarkastus ja huolto

Fogmaker sammutusjärjestelmä muistuttaa hyvin pitkälti käsisammutinta, mutta on automaattinen sammutusjärjestelmä, joka käynnistyy palon syttyessä.

Automaattinen sammustusjärjestelmä on lain mukaan pakollinen kaivoskoneissa. Lisäksi tällaisia automaattisia sammutusjärjestelmiä suositellaan ajoneuvoihin, kuorma-autoihin, metsäkoneisiin ja työkoneisiin, vaikka laki ei tätä velvoita.

Vakuutuksien omavastuuosuus laskee huomattavasti, jos käytössä on automaattinen sammutusjärjestelmä.

Noetalla teemme tarkastuksia ja huoltoja Fogmaker sammustusjärjestelmille Pohjois-Pohjanmaan alueella. Huolehdi, että Fogmaker sammutusjärjestelmäsi on toimintakunnossa ja varaa huolto meiltä!

Sammutinhuolto käsisammuttimille

Käsisammuttimet täytyy huoltaa ja tarkastaa säännöllisesti:

vähintään vuoden välein, jos sammuttimen säilytyspaikka on alttiina esimerkiksi kosteudelle, tärinälle, lämpötilojen vaihtelulle tai pakkaselle

vähintään kahden vuoden välein, jos sammuttimen säilytyspaikka on kuiva ja tasalämpöinen sisätila

Käsisammuttimien huoltoja ja tarkistuksia voivat tehdä vain vaatimukset täyttävät asennusliikkeet, jotka on listattu Tukesin toiminnanharjoittajarekisteriin. Noetta löytyy tuosta rekisteristä ja meillä on valtuudet tehdä käsisammuttimien huoltoja ja tarkistuksia.

Teemme käsisammuttimien tarkastuksia ja huoltoja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Voit varata käsisammuttien huollot kätevästi myös nuohouksen yhteydessä. Varaa sammutinhuolto jo tänään!

Kokemuksia Noetasta

jorma aija
jorma aija
18/04/2023
Erittäin hyvä palvelu
Petri Runonen
Petri Runonen
14/02/2023
Nuohousajan tilaaminen helppoa, muistuttavat txt viestillä hyvissä ajoin niin muistaa tilata joka vuotisen nuohousajan omakotitaloon. Suosittelen.
Maisa Viippola
Maisa Viippola
25/01/2023
Nopeasti sai ajan. Aikataulu piti, ammattilainen asialla, pelkkää positiivista sanottavaa. Ehdottomasti jatkoon!!
Timo Vaskivuo (Tim Waski)
Timo Vaskivuo (Tim Waski)
20/01/2023
Hyvin toimiva nuohouspalvelu. Helppo varaus netin kautta , tehokas ja tarkka sekä edullinen. Vuoden päästä nuohouksesta saan taas ilmoituksen uudelleen. 😊
Jarsi Bee
Jarsi Bee
10/11/2022
Hyvän tuulinen nouhooja saapui ajallaan ja teki työnsä rivakasti. Löysi myös kiukaasta vian veto ongelmiin ja korjasi sen. Täys kymppi.