Ammattitaitoinen nuohouspalvelu Pohjois-Pohjanmaalla

Tilaa Noetan nuohooja nuohoamaan tulisijat ja savuhormit – ja nuku yösi rauhassa!

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa nuohoojaa Pohjois-Pohjanmaalla? Olet oikeassa paikassa. Me Noetalla teemme nuohouksia kotiin, mökille ja kiinteistöön sekä yksityisille että yrityksille.

Milloin viimeksi nuohooja on käynyt nuohoamassa savupiiput ja tulisijat kotona, mökillä tai kiinteistössäsi? Epäilyttääkö savuhormin kunto? Haluatko nukkua yösi rauhassa ja turvassa?

Nuohous on tärkeä osa paloturvallisuutta. Säännöllinen nuohous pitää huolen, että tulipalon vaaraa ei synny ja tulisijoja ja savuhormeja on turvallista käyttää. Puhdas savupiippu tarkoittaa turvallisempaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää takkaa.

Luotettava nuohooja Pohjois-Pohjanmaa.

Kokemuksia Noetasta

Matti Peura
Matti Peura
21/09/2022
Tosi ammattitaitoisia ja osaavat hommansa
N G
N G
08/08/2022
+20 vuoden kokemus nuohouspalveluista, Noetta poisti kiuaskivet ja nuohosi kiukaan savusolat luukkujen kautta,kuten kuuluukin. Mutta jää monelta firmalta tekemättä. Eikä haise noki talossa, tarkoittaa että Noetta käyttää ammattitason imureita. Siistiä jälkeä, nopeaa ja ystävällistä palvelua. Voi suositella!
Toni Alanenpää
Toni Alanenpää
30/06/2022
Ammattimaista ja ystävällistä palvelua
Anu Huusko
Anu Huusko
05/03/2022
Perusteellista työtä, ei tarvinnut siivota nuohoojan jäljiltä.
Seppo Heikkinen
Seppo Heikkinen
14/12/2021
Olen erittäin tyytyväinen
Pentti PeRa
Pentti PeRa
10/04/2021
Vievät tuhkatkin pesästä... 🐕
Risto Paakkari
Risto Paakkari
22/10/2020
Chimney cleaning was fast,clean and professional. Can recommend.

Varaa nuohous Noetalta, koska

Helppo ajanvaraus

Tilaa nuohooja kotiisi, mökille tai kiinteistöösi kätevästi verkkopalvelun kautta – vaikka heti!

Ammattitaitoinen tekijä

Meillä on käytössä uusimmat ja parhaat työvälineet sekä osaavat nuohoojat.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Meillä tiedät tarkalleen, mistä maksat nuohouksessa ja miksi.

Tehokas ja luotettava

Teemme työmme huolella alusta loppuun niin, että vierailusta jää sinulle hyvä mieli ja haluat meidät tekemään nuohouksen seuraavallakin kerralla.

Turvallisuus

Tarkastamme aina nuohouksen yhteydessä kaikki tulisijoihin ja savuhormeihin liittyvät paloturvallisuusseikat ja ilmoitamme havaitsemistamme puutteista tai vioista kiinteistön omistajalle.

Rauhalliset yöunet – sinulle

Tilaa meidät nuohoamaan tulisijat ja savuhormit sekä tarkastamaan paloturvallisuuden ja nuku yösi turvallisesti ja rauhallisesti.

Nuohouksen hinta Noetalla

Nuohouksen hinta alkaen 59 €. Meillä Noetalla vähimmäisveloitus nuohoukselle on 59 euroa, kun nuohooja liikkuu alueellasi ja olet tehnyt varauksen verkkopalvelun kautta. Tällä kiinteistökohtaisella vähimmäisveloituksella saat yhden tulisijan ja yhden hormin nuohouksen.

Jos nuohottavia kohteita on enemmän, hinta muodostuu nuohoushinnastomme mukaisesti. Mikäli nuohouskohdettasi ei löydy hinnastostamme tai sinulla on muuten kysyttävää hinnoistamme, ota yhteyttä meihin. Vastaamme mielellämme kysymyksiin!

Edullinen ja luotettava nuohous Pohjois-Pohjanmaalla

Voitko kuvitella parempaa fiilistä – syksyisen sateen piiskatessa ikkunan takana ja hyytävän tuulen heilutellessa puita – kuin sytyttää tulet takkaan ja antaa lämmön virrata huoneeseen? Tai kesäiltana laittaa tulet saunan puukiukaaseen ja nauttia kesän parhaista hetkistä saunan lämmössä?

Me emme voi.

Valitettavasti nämä parhaat hetket aiheuttavat myös tuhoja. Vuosittain useat asunnon- ja kiinteistönomistajat kokevat satojentuhansien eurojen omaisuusvahinkoja ja vammoja, koska he eivät ymmärrä nuohoamisen tärkeyttä tulisijoille ja hormeille.

Säännöllinen ammattilaisnuohoojan tekemä tulisijojen ja hormien nuohoaminen sekä kuntotarkastus ovat halpa ja helppo tapa pitää kotinsa ja perheensä turvassa. Puhdas hormi ja toimiva tulisija toimivat tehokkaammin ja ovat ympäristöystävällisempiä. Paloturvallisuuden lisäksi nuohoustoiminnan tavoitteena on energian taloudellinen käyttö, ympäristönsuojelu ja ihmisten terveys sekä hyvinvointi.

Älä siis odota, kunnes on liian myöhäistä, vaan varaa nuohooja paikalle jo nyt ja pidä kotisi, mökkisi, kiinteistösi sekä perheesi turvassa!

Noetan nuohoojat hoitavat nuohouksen ammattitaidolla!

Usein kysyttyä – nuohous

Onko nuohous pakollista?

On. Pelastuslaki (13 §) velvoittaa nuohoamaan yleisten tilojen ja asuintilojen tulisijat ja savuhormit määrävälein. Muistathan, että vuoden 2019 lakimuutoksen myötä vastuu nuohouksen järjestämisestä siirtyi kunnilta kiinteistönomistajille!

Kuinka usein nuohous on suoritettava?

Nuohoustarpeeseen vaikuttaa, miten paljon tulisijaa käytetään. Asuinrakennusten osalta on kuitenkin säädetty vähimmäismäärävälit. Vakituisessa asuinrakennuksessa nuohous tulee tehdä vähintään kerran vuodessa, ellei tulisijan käyttö ole niin runsasta, että aikaväliä tulee lyhentää. Vapaa-ajan asunnossa nuohous tulee tehdä vähintään kolmen vuoden välein. Yli kolme vuotta käyttämättä ollut tulisija tulee nuohota ennen käyttöönottoa.

Mitä nuohous maksaa?

Noetalla nuohous maksaa alk. 59 €. Se sisältää yhden tulisijan ja savuhormin nuohouksen. Lopulliseen hintaan vaikuttaa kuitenkin nuohottavien kohteiden määrä. Katso nuohoushinnastomme. Meillä Noetalla hinnoittelu on läpinäkyvää, tiedät tarkalleen, mistä maksat ja miksi, etkä maksa turhasta.

Mitä tapahtuu, jos ei nuohoa?

Hormiin kertyy nokea ja jos nuohousta ei tehdä, voi tämä hormiin kertynyt noki syttyä palamaan lämmittäessä tulisijaa. Nuohoaminen on siis erittäin tärkeä, ja halpa, osa paloturvallisuutta.​

Voiko nuohouksen tehdä itse?

Laissa määrätyn nuohouksen voi tehdä vain nuohousalan ammattilainen. Itse voit nuohota vaikka viikottain, mutta sillä et voi korvata lakiin säädettyä nuohousta eli ammattinuohooja on kutsuttava vakituiseen asuinrakennukseen vähintään vuoden välein ja vapaa-ajan asuntoon vähintään kolmen vuoden välein. Emme myöskään suosittele nuohoamaan itse, ellet tiedä tarkalleen, mitä pitää tehdä ja millaisilla välineillä. Osaamaton tekijä väärillä välineillä voi saada nopeasti isoja vahinkoja aikaan.​

Ennen nuohousta – Mitä tehdä ennen kuin nuohooja tulee?

1. Huolehdi, että nuohoojalla on esteetön pääsy tulisijoihin ja savuhormille.

2. Siirrä tarvittaessa kaikki arat materiaalit ja tavarat pois nuohoojan kulkutien ja tulisijan läheisyydestä.

3. Varaa nuohoojalle jokin palamattomasta materiaalista valmistettu astia tuhkia varten.

4. Jos mahdollista, polta pesällinen tulisijassa hyvissä ajoin (1-2 päivää) ennen nuohousta, sillä lämmin hormi puhdistuu paremmin kuin kylmä. Jos tulisijaa ei ole käytetty aikoihin, ei lämmittämistä kannata tehdä ennen nuohousta, koska käyttämättömän tulisijan toimintakyky tarvitsee ensin tarkistaa.

Lue täältä lisää, miten sinun tulisi valmistautua nuohoojan saapumiseen!

Tarvetta nuohoukselle? Varaa nuohous nyt!

ALLA PAIKKAKUNNAT, MISSÄ NOETTA TEKEE NUOHOUKSIA


POHJOIS-POHJANMAA

Hailuoto  Ii  Kempele  Liminka  Lumijoki  Muhos  Oulu  Pudasjärvi  Tyrnävä  Utajärvi  Tupos  Haukipudas  Kiiminki