Ota yhteyttä

Soita numeroon 044 980 7025

Tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@noetta.fi

Tai täytä ja lähetä alla oleva yhteydenottolomake

Ajanvaraus arkisin 8-16

Voit myös varata nuohousajan suoraan netistä:

Yhteydenottolomake

Ota meihin yhteyttä helposti täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Nuohouksen ajanvaraukset täältä, puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Olipa kerran kolme nuohoojaa…

Noetta perustettiin, kun Mikko, Kai ja Pauli huomasivat, että nuohousta voidaan tarjota asiakkaalle kustannustehokkaammin yhdessä kuin yksin toimimalla. Ja onhan porukassa aina mukavampaa!

Tutustu meihin tarkemmin.

Mikä Noetta?

Noetta tarjoaa nuohoukseen ja ilmanvaihtoon liittyviä palveluita seuraavilla paikkakunnilla: Oulu, Liminka, Tupos, Hailuoto, Ii, Kempele, Muhos, Haukipudas, Pudasjärvi, Kiiminki, Utajärvi, Lumijoki, Tyrnävä.

Hoidamme työtehtäviä niin kodeissa kuin kiinteistöissäkin, olipa kohteena sitten omakotitalo, mökki, taloyhtiö tai vaikkapa tuotantotila. Asiakkainamme ovat yksityiset henkilöt, yritykset, isännöitsijät, taloyhtiöt ja kiinteistöhuoltoa tarjoavat yhtiöt. Tarvittaessa avustamme työtehtävissä myös pelastuslaitosta.

Henkilökunta

Mikko Muotka

Mikko Muotka

044 980 6023

Mikko tulee Tornionlaaksosta, sittem­min uusi kotipaikka on löytynyt Ou­lusta. Eri­koistunut nuohouksen li­säksi ilman­vaihtoon. Suurin yksit­täinen urak­ka Mikolla on ollut koko­naisen len­­tokentän ilmanvaihtojärjes­telmän huoltaminen ja puhdistus.

Pauli Granlund

Pauli Granlund

044 971 8708

Oululaistunut Koillismaan poika, joka tuntee myös kiinteistöjen lämmön­eristyksen. Mikäli sinulla on energian­säästöön tai lämpökamerakuvauk­seen liittyviä kysymyksiä, auttaa Pauli niissä mielellään.

Juha Hautamäki

Juha Hautamäki

Nuohooja

Juha hoitaa nuohoukset ammat­ti­taidolla ja kokemuksella koko Oulun ja Pohjois-­Pohjanmaan alueella.

Jarmo Viittanen

Jarmo Viittanen

Nuohooja

Oulu ja Pohjois-Pohjanmaa

Anna Pernu

Anna Pernu

Asiakaspalveluvastaava

Saku Niemi

Saku Niemi

Ilmanvaihtotyöt ja höyrypesut

Oulu ja Pohjois-Pohjanmaa

Noetta Oy

Noetta Oy on yritys, joka on nuohoojien itsensä perustama. Into­himonamme on tuottaa hyvää palvelua asiakasta palvellen – samalla palo­turvallisuudesta ja asumis­terveydestä huolehtien. Kaikki nuo­hoojamme ovat tehtävään kouluttautuneita, tutkinnon suorittaneita ja alalla kokeneita ammattilaisia. Tarjoamalla laadukasta palvelua haluamme osaltamme keventää asiakkaidemme huolta kodin ja kiinteistöjen turvallisuudesta pienentämällä niihin liittyviä riskejä.

Ajan­varaus­palvelumme myös varmistaa, että nuohous ei unohdu asiakkaalta vahingossa. Haluamme nuohoukseen ja ilman­vaihtoon liittyvien työtehtävien yhteydessä osaltamme jakaa hyviä käytäntöjä ja vinkkejä, jotka hyödyttävät asiakasta myös energia­taloudellisesti.

Toimintatapamme on aina tehokas ja läpinäkyvä – hommia ei jätetä puolitiehen tai hoideta sinne päin. Tiivistettynä voisi sanoa, että olemme alallamme toimija, johon on helppo luottaa ja jonka vierailusta jää hyvä mieli.

Miten me toimimme?

Meille on tärkeää tehdä kaikki kunnolla alusta loppuun. Kaikki alkaa helposta verkkoajanvarauksesta, jonka kautta nuohous on mahdollista tilata viikonpäivästä tai vuorokaudenajasta riippumatta. Vaihtoehtoisesti asiakkaamme voivat soittaa palvelunumeroomme.

Kun saavumme paikalle, meidät on helppo tunnistaa tekijäporukaksi. Huolehdimme, että työ on suoritettu laadukkaasti niin sisällä kuin ulkonakin. Meiltä luonnistuvat tulisijojen ja savuhormien nuohous sekä lämmityskattiloiden puhdistukset. Suoritamme ilmanvaihtojärjestelmien tarkastukset, puhdistukset, mittaukset, säädöt ja videokuvaukset. Lisäksi voit ostaa meiltä kätevästi paloturvallisuuteen kiinteästi liittyvää laadukasta välineistöä (palovaroittimet ja niiden paristot, sammutuspeitteet) sekä ilmanvaihdon suodattamia. Lähtiessä siivoamme jälkemme huolellisesti, joten legendat nuohoojan jälkeen kotona odottavasta siivosta joutavat jo romukoppaan.

Noetta - nuohouspalvelun ammattilainen.

Olemme myös saaneet Luotettava Kumppani -tunnustuksen, joka on osoitus tilaajavastuulain edellyttämien vaatimusten täyttämisestä. Se kertoo, että asiat on hoidettu rehdisti.

Tiesitkö että?

Moni ei tiedä, että lain mukaan ympäri vuoden käytössä oleva omakotitalo pitää nuohota kerran vuodessa. Mökin hormit on puolestaan nuohottava vähintään kolmen vuoden välein. Vuokrakäytössä olevan mökin hormit on nuohottava joka vuosi. Tulipalon osuessa kohdalle kotivakuutuksen korvaus voidaan maksaa alennettuna, jos puutteellisella nuohouksella on ollut yhteys tulipalon syttymiseen. Yleensä on kyse siitä, ettei nuohousta ole tehty lainkaan tai edellisestä nuohouksesta on liian pitkä aika.

Nuohous on tärkeä osa paloturvallisuutta, koska nuohoustyössä savuhormeihin ja tulisijoihin kertynyt palamisjäte poistetaan ja niiden rakenteet tarkastetaan, jotta tulipalon vaaraa ei synny. Nuohotussa tulisijassa polttoaine palaa paremmin ja puhtaammin. Paloturvallisuuden lisäksi nuohoustoiminnan tavoitteena on energian taloudellinen käyttö, ympäristönsuojelu ja ihmisten terveys sekä hyvinvointi.