Palovaroittimen pariston vaihto taloyhtiölle Kiimingissä

Huolehdimme taloyhtiösi palovaroittimet kuntoon Kiimingin alueella!

Haluatko parantaa taloyhtiösi yhteistä paloturvallisuutta? Haluatko varmuuden, että jokaisessa taloyhtiösi asunnossa on toimivat palovaroittimet ja niitä on riittävästi?

Taloyhtiö! Meiltä saat
– palovaroittimien paristojen vaihdot
– palovaroittimien uusimiset
– ja niiden muut huoltotoimet
Kiimingin seudulla!

Lue alta lisää palvelustamme ja pyydä tarjous teidän taloyhtiön palovaroittimien vaihtoon ja/tai niiden paristojen vaihtoon ja huoltoon.

  Tiesitkö, taloyhtiön rooli palovaroittimien osalta on muuttumassa? Palovaroittimet taloyhtiön vastuulle!

  Tähän asti päävastuu taloyhtiön asuntojen palovaroittimien toimivuudesta on ollut asukkailla, ellei taloyhtiö ole toisin päättänyt.

  Nyt pelastuslakiin ollaan tekemässä taloyhtiön palovaroittimien osalta uudistusta siten, että vastuu taloyhtiön palovaroittimista siirtyy taloyhtiölle. Eli taloyhtiö huolehtii, että palovaroittimet toimivat: ne uusitaan käyttöikänsä päässä ja palovaroittimien paristot vaihdetaan säännöllisesti.

  Asukkaan vastuulle jää palovaroittimen toimivuuden testaus säännöllisesti sekä ilmoittaminen palovaroittimen ongelmista taloyhtiölle tai isännöitsijälle.

  Lakiuudistus on tarpeellinen, sillä:

  “Vuokrataloja koskevassa tutkimuksessa oli selkeä ero toimivissa palovaroittimissa sen mukaan, kenen vastuulla niiden hankinta ja kunnossapito olivat. Asukkaan vastuulla olevissa taloissa puutteita oli 70 prosentissa asunnoista, kun taas vuokranantajan vastuulla olevissa taloissa puutteita oli 20 prosentissa asunnoista.” (SPEK)

  Lakiuudistus on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä ja sen odotetaan tulevan voimaan vuoden 2024 alussa.

  Taloyhtiö, varaudu lakiuudistukseen ajoissa – Kysy tarjous oman taloyhtiösi palovaroittimien paristojen vaihdosta, palovaroittimien uusimisesta ja muista huoltotöistä meiltä!

  Mitä saatte?

  Toimivat palovaroittimet – parempi paloturvallisuus kaikille asukkaille

  Edullisen ja elämää helpottavan palvelun

  Varmuuden siitä, että palovaroittimia on riittävästi per huoneisto ja ne on sijoitettu oikein

  Palovaroittimen pariston vaihto -palvelumme taloyhtiölle takaa turvallisen asumisen kaikille sen asukkaille

  Toimiva palovaroitin ja häkävaroitin on tärkeä osa paloturvallisuutta. Tämän tosiasian moni ymmärtää ja allekirjoittaa. Valitettavasti toteutuksen kanssa on kuitenkin puutteita.

  Pelastustoimen tilastot kertovat karua kieltä: vuosien 2009-2018 aikana tapahtuneista asuinrakennusten tulipaloista noin 32 %:ssa asunnoista ei ollut palovaroitinta ollenkaan, toimimattomia palovaroittimia oli noin 16 %:ssa asunnoista. Kuolemaan johtaneissa tulipaloissa lähes 40 %:ssa palovaroitinta ei ollut tai se ei toiminut.

  Taloyhtiössä yhdestä asunnosta puuttuva – tai toimimaton – palovaroitin aiheuttaa aina hengenvaarallisen tilanteen kaikille taloyhtiössä asuville asukkaille. Siksi on tärkeää, että jokaisessa asunnossa on oikea määrä palovaroittimia (ja tarvittaessa häkävaroittimia), ja että ne myös varmasti toimivat.

  Taloyhtiön yleisen paloturvallisuuden kannalta onkin paras ratkaisu, että taloyhtiö ulkoistaa palovaroittimien asennuksen, tarkistuksen ja paristojen vaihdon. Tällä varmistetaan, että taloyhtiön jokaisessa asunnossa on toimiva palovaroitin.

  Taloyhtiö, Noetalta saat palovaroittimien ja häkävaroittimien paristojen vaihdot, varoittimien uusimiset ja muut huoltotoimet taloyhtiöön Kiimingissä! Hoidamme vaihdot kätevästi myös esimerkiksi ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihdon yhteydessä.

  Pidetään huolta itsemme lisäksi myös toisistamme!

  Mitä palovaroittimen pariston vaihto taloyhtiölle maksaa Kiimingissä?

  Palovaroittimien pariston vaihdon hinta taloyhtiölle Kiimingissä vaihtelee riippuen mm. taloyhtiössä olevien asuntojen määrästä, vaihdettavien palovaroittimien ja häkävaroittimien määrästä sekä muista tarvittavista huoltotoimista.

  Kun haluat saada tietää, mitä palovaroittimien paristojen vaihto maksaisi teidän taloyhtiössä, soita meille tai laita sähköpostia ja pyydä tarjous.

  ALLA PAIKKAKUNNAT, MISSÄ NOETTA TEKEE PALOVAROITTIMIEN PARISTOJEN VAIHTOJA TALOYHTIÖILLE


  POHJOIS-POHJANMAA

  Hailuoto  Ii  Kempele  Liminka  Lumijoki  Muhos  Oulu  Pudasjärvi  Tyrnävä  Utajärvi  Tupos  Haukipudas  Kiiminki