Hinnasto

Nuohous, hinta alkaen 59 €

Kiinteistökohtainen nuohouksen vähimmäisveloitus on 59 €. Hinta on voimassa nuohoojan liikkuessa samalla alueella ja kun varaus on tehty verkkopalvelun kautta. Tämä kiinteistökohtainen minimiveloitus sisältää yhden tulisijan ja hormin nuohouksen. Mikäli nuohottavia kohteita on enemmän, muodostuu nuohouksen hinta oheisen nuohoushinnaston perusteella.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi kiinteistössä toteutettavan nuohouksen hinnasta. Voit myös pyytää meiltä tarjouksen muista kuin hinnastossa esitetyistä töistä, kuten taloyhtiöiden nuohouksesta tai lämmityskattiloihiin liittyvistä töistä. Nuohouksen hintaesimerkkejä löydät täältä!

Nuohous­hinnasto

– Ensimmäinen hormi 25 €
– Muut hormit 5 €
– Leivinuuni 30 €
– Varaava takka 17 €
– Kiuas 15 €
– Hella 25 €
– Pata 25 €
– Lämmitysuuni 15 €
– Kamina 15 €
– Vapaa-ajan asunto 20 €

Kaikki nuohoushinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Hinnat koskevat Oulun aluetta.

Nuohous hinta – Mistä nuohouksen hinta koostuu?

Nuohoustarjous taloyhtiöille

Lakisääteiset nuohoustyöt

Me Noetalla tarjoamme taloyhtiöille lakisääteiset nuohouspalvelut helposti ja luotettavasti Oulun sekä lähikuntien alueella. Kiinteistöjen nuohous sujuu kätevimmin kootusti – kalenterivuosittain automaattisesti! Näin varmistuu, ettei nuohousväli pääse venymään ja että nuohouksen suorittaa aina ammattitutkinnon suorittanut Noetan nuohooja.

Käytössämme on sähköinen järjestelmä, joka raportoi kaikki suoritetut työt, ja myös vikakortit lähtevät automaattisesti. Me Noetalla hoidamme kaikki työt taloyhtiöihin päin – ilmoitamme huoltotöiden ajankohdat taloyhtiöiden asukkaille, haemme avaimet ja teemme työmme loppusiivousta myöten sovitusti. Isännöitsijä saa kootusti raportit kohteista.

Kaikki nuohous hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Kiinteistökohtainen vähimmäisveloituksemme on 59 €. 

Hintaesimerkkejä

Hintamme sisältää aina kilometrikorvaukset, avainten haut ja palautukset, raportoinnit sekä nuohousajankohdan ilmoittamisen asiakkaille. Laskutamme taloyhtiötä kootusti tai vaihtoehtoisesti asukkaat voivat suorittaa maksun kukin itse.

Esimerkki taloyhtiö 1 (nuohous hinta)
Neljä asuntoa, joissa jokaisessa on takka.
4 x hormi  100 €
4 x takka  68 €
Yhteensä 168 €

Esimerkki taloyhtiö 2 (nuohous hinta)
Kaksi asuntoa, joista toisessa on leivinuuni sekä kiuas ja toisessa vain kiuas.
2 x ensimmäinen hormi 50 €
1 x muut hormit 5 €
1 x levinuuni 30 €
2 x kiuas 30 €
Yhteensä 115 €

Hinnat koskevat Oulun aluetta.

Ilman­vaihtotöiden hinta

Suoritamme ilmanvaihtojärjestelmien tarkastukset, puhdistukset, mittaukset, säädöt ja videokuvaukset ammattitaidolla. Johtuen kohteiden vaihtelevuudesta suosittelemme pyytämään tarjouksen.