Olisi nuohouksen aika, mutta nuohouksen hinta mietityttää? Mistä nuohouksen hinta koostuu ja mitä se nuohous lopulta tulee sitten maksamaan?

Kun nuohous vapautui lainmuutoksen myötä vuonna 2019, se tarkoitti, että vastuu nuohouksesta huolehtimisesta siirtyi kiinteistönomistajalle. Samalla myös aiemmin toiminut piirinuohousjärjestelmä loppui ja useimmat nuohoojat siirtyivät yrittäjiksi.

Monet kiinteistönomistajat ovat kokeneet nuohouksen hinnoittelun vaikeaselkoisena. Asiakkaalle ei aina selviä, mistä maksetaan ja miksi.

Noetalla olemme halunneet kiinnittää tähän erityistä huomiota. Omassa hinnoittelussamme pyrimme läpinäkyvyyteen ja ennakoitavuuteen: maksat vain tehdystä (ja tarpeellisesta) työstä! Laskulla näet aina erittelyn kohteista, jotka on nuohottu ja perusteet kokonaishinnan muodostumiselle. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät myös arvonlisäveron.

Tässä tekstissä käymme tarkemmin läpi, mistä nuohouksen hinta meillä Noetalla koostuu ja kuinka paljon nuohous maksaa.

Mistä nuohouksen hinta koostuu?

Nuohouksen hinta koostuu sen mukaan, mitä nuohoustyöhön sisältyy. Jokainen kiinteistö on yksilöllinen ja nuohottavat kohteet vaihtelevat.

Meillä nuohouksen saa edullisimmillaan hintaan 59 €. Tämä kiinteistökohtainen minimiveloitus sisältää 45 minuuttia työtä ja riittää moniin perusnuohouksiin.

Mikäli nuohoustyö kestää kauemmin tai nuohottavia kohteita on määrällisesti enemmän, nuohouksen hinta muodostaa nuohoushinnaston perusteella:

– Ensimmäinen hormi 25 €
– Muut hormit 5 €
– Leivinuuni 30 €
– Varaava takka 17 €
– Kiuas 15 €
– Hella 25 €
– Pata 25 €
– Lämmitysuuni 15 €
– Kamina 15 €

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Hinnat koskevat Oulun aluetta.

Tutustu koko hinnastoomme täällä.

Hinnastomme perustuu siihen, että palvelu tehdään asiakkaalle mahdollisimman edulliseksi silloin, kun nuohooja on jo kyseisellä alueella liikkeellä. Näin nuohoojalta säästyy aikaa, asiakkaalta rahaa ja autosta bensiiniä – luontokin kiittää. Tekemällä varauksen verkossa voit olla aina varma, että voimassa on perushinnoittelu ilman matka- tai aikaperusteisia lisäkuluja.

Tarjoamme nuohousta myös alueille, joilla emme juuri sillä hetkellä työskentele. Tällöin syntyvistä ylimääräisistä työn kustannuksista sovitaan asiakkaan kanssa. Sopimuksesta nuohoamme myös iltaisin – ja vaikka viikonloppuisinkin!

Voit tehdä varauksen halutessasi toki myös puhelimitse numerosta 044 980 7025.

Soittaminen on paras tapa varata nuohous taloyhtiöihin sekä kohteisiin, joissa on esimerkiksi lämmityskattiloita tai erikoisia nuohouskohteita.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi kiinteistössä toteutettavan nuohouksen hinnasta!

Kuinka paljon nuohous maksaa? Esimerkkejä hinnoittelusta

Haluamme, että veloituksen perusteet ovat selkeitä ja asiakas voi aina ennakoida nuohouksen lopullisen kustannuksen. Siksi kokosimmekin alle vielä muutamia esimerkkejä nuohoushinnoista.

Esimerkki 1:

Kati tilasi nuohouksen omakotitaloonsa kätevästi verkkopalvelun kautta. Aika saatiin sovittua tiistaille, jolloin nuohoojamme oli lähialuetta hoitamassa kello 8–16. Talossa oli yksi hormi ja yksi varaava takka. Näin ollen hinnaksi tuli minimiveloitus 59 €, jonka Kati maksoi saatuaan laskun.
+ensimmäinen hormi
+varaava takka
Nuohouksen hinta: minimiveloitus 59 €

Esimerkki 2:

Pekan naapuri Tuomas oli kiireinen mies, joka halusi nuohouksen tiistaille kello 16:30 jälkeen. Senhän Tuomas sai, mutta iltakäynnistä veloitettiin asiakkaan kanssa sovitusti 20 € suuruinen iltalisä. Tuomaksella oli varaava takka ja leivinuuni, jolloin hinnaksi kertyi:
+ensimmäinen hormi 25 €
+muut hormit 5 €
+varaava takka 17 €
+leivinuuni 30 €
+iltalisä 20 €
Nuohouksen hinta: 97 €

Esimekki 3:

Ilkalla oli kiuas ja varaava takka. Hän varasi nuohouksen verkon kautta, jolloin voimassa on aina perushinnoittelu ilman matka- tai aikaperusteisia lisiä. Työmäärä kuitenkin ylitti 59 € minimiveloitukseen sisältyvän työn, joten nuohouksen hinta perustui nuohoushinnastoon.
+ensimmäinen hormi 25 €
+muut hormit 5 €
+kiuas 15 €
+varaava takka 17 €
Nuohouksen hinta: 62 €

Esimerkki 4:

Sofia halusi nuohoojan välttämättä syrjäiselle talolleen perjantaiaamupäivälle, jolloin nuohooja ei ollut liikkeellä samalla alueella. Maanantaina olisi oltu lähellä, mutta Sofia oli kiireinen kyseisenä ajankohtana. Asiakkaan kanssa sovittiin, että nuohouksen lisäksi veloitetaan lisäksi ajomatkasta ( 1/2 tuntia à 58 € ja kilometreistä 35 km x 0,50 € / km.) Pihasaunassa oli kiuas.
+minimiveloitus 59 € (sisältää kiukaan ja hormin nuohouksen)
+tuntiveloitus matka-ajasta 27 €
+kilometrikorvaus 17,50 €
Nuohouksen hinta: 103,50 € (Kannattaa huomata, että tässäkin tapauksessa hinta olisi ollut maanantaina nuohoojan ollessa alueella 59 € !)

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Hinnat koskevat Oulun aluetta.

Tutustu koko hinnastoomme täällä.