Henkilökunta

Mikko Muotka

Mikko Muotka

044 980 6023

Mikko tulee Tornionlaaksosta, sittem­min uusi kotipaikka on löytynyt Ou­lusta. Eri­koistunut nuohouksen li­säksi ilman­vaihtoon. Suurin yksit­täinen urak­ka Mikolla on ollut koko­naisen len­­tokentän ilmanvaihtojärjes­telmän huoltaminen ja puhdistus.

Pauli Granlund

Pauli Granlund

044 971 8708

Oululaistunut Koillismaan poika, joka tuntee myös kiinteistöjen lämmön­eristyksen. Mikäli sinulla on energian­säästöön tai lämpökamerakuvauk­seen liittyviä kysymyksiä, auttaa Pauli niissä mielellään.

Juha Hautamäki

Juha Hautamäki

Nuohooja

Juha hoitaa nuohoukset ammat­ti­taidolla ja kokemuksella koko Oulun ja Pohjois-­Pohjanmaan alueella.

Jarmo Viittanen

Jarmo Viittanen

Nuohooja

Oulu ja Pohjois-Pohjanmaa

Anna Pernu

Anna Pernu

Asiakaspalveluvastaava

Tino Karvinen

Tino Karvinen

Ilmanvaihtotyöt

Oulu ja Pohjois-Pohjanmaa

Saku Niemi

Saku Niemi

Ilmanvaihtotyöt ja höyrypesut

Oulu ja Pohjois-Pohjanmaa

Noetta Oy

Noetta Oy on yritys, joka on nuohoojien itsensä perustama. Into­himonamme on tuottaa hyvää palvelua asiakasta palvellen – samalla palo­turvallisuudesta ja asumis­terveydestä huolehtien. Kaikki nuo­hoojamme ovat tehtävään kouluttautuneita, tutkinnon suorittaneita ja alalla kokeneita ammattilaisia. Tarjoamalla laadukasta palvelua haluamme osaltamme keventää asiakkaidemme huolta kodin ja kiinteistöjen turvallisuudesta pienentämällä niihin liittyviä riskejä. Ajan­varaus­palvelumme myös varmistaa, että nuohous ei unohdu asiakkaalta vahingossa. Haluamme nuohoukseen ja ilman­vaihtoon liittyvien työtehtävien yhteydessä osaltamme jakaa hyviä käytäntöjä ja vinkkejä, jotka hyödyttävät asiakasta myös energia­taloudellisesti. Toimintatapamme on aina tehokas ja läpinäkyvä – hommia ei jätetä puolitiehen tai hoideta sinne päin. Tiivistettynä voisi sanoa, että olemme alallamme toimija, johon on helppo luottaa ja jonka vierailusta jää hyvä mieli.

Yhteystiedot

Noetta

044 980 7025
(Ajanvaraus arkisin klo 8–16, hätäpäivystys 24/7)
info@noetta.fi


Oulu

Laakerikuja 6 C 12
90620 OULU


Rovaniemi

Innokaari 14 V 12
96930 Rovaniemi

7 + 15 =