Henkilökunta

Mikko Muotka

Mikko Muotka

044 980 6023

Mikko tulee Tornionlaaksosta, sittemmin uusi kotipaikka on löytynyt Oulusta. Erikoistunut nuohouksen lisäksi ilmanvaihtoon. Suurin yksittäinen urakka Mikolla on ollut kokonaisen lentokentän ilmanvaihtojärjestelmän huoltaminen ja puhdistus.

Pauli Granlund

Pauli Granlund

044 971 8708

Oululaistunut Koillismaan poika, joka tuntee myös kiinteistöjen lämmöneristyksen. Mikäli sinulla on energiansäästöön tai lämpökamerakuvaukseen liittyviä kysymyksiä, auttaa Pauli niissä mielellään.

Juha Hautamäki

Juha Hautamäki

Nuohooja

Oulu/Pohjois-Pohjanmaa

Jarmo Viittanen

Jarmo Viittanen

Nuohooja

Oulu/Pohjois-Pohjanmaa

Anna Pernu

Anna Pernu

Asiakaspalveluvastaava

Antti Niva

Antti Niva

Nuohooja

Oulu/Pohjois-Pohjanmaa

Noetta Oy

Noetta Oy on yritys, joka on nuohoojien itsensä perustama. Into­himonamme on tuottaa hyvää palvelua asiakasta palvellen – samalla palo­turvallisuudesta ja asumis­terveydestä huolehtien. Kaikki nuohoojamme ovat tehtävään kouluttautuneita, tutkinnon suorittaneita ja alalla kokeneita ammattilaisia. Tarjoamalla laadukasta palvelua haluamme osaltamme keventää asiakkaidemme huolta kodin ja kiinteistöjen turvallisuudesta pienentämällä niihin liittyviä riskejä. Ajan­varaus­palvelumme myös varmistaa, että nuohous ei unohdu asiakkaalta vahingossa. Haluamme nuohoukseen ja ilman­vaihtoon liittyvien työtehtävien yhteydessä osaltamme jakaa hyviä käytäntöjä ja vinkkejä, jotka hyödyttävät asiakasta myös energia­taloudellisesti. Toimintatapamme on aina tehokas ja läpinäkyvä – hommia ei jätetä puolitiehen tai hoideta sinne päin. Tiivistettynä voisi sanoa, että olemme alallamme toimija, johon on helppo luottaa ja jonka vierailusta jää hyvä mieli.

Yhteystiedot

Noetta

044 980 7025
(Ajanvaraus arkisin klo 8–16, hätäpäivystys 24/7)
info@noetta.fi


Oulu

Laakerikuja 6 C 12
90620 OULU


Rovaniemi

Innokaari 14 V 12
96930 Rovaniemi

3 + 4 =