Myymme, asennamme ja huollamme TopAir-huippuimureita Oulun, Koillismaan ja Lapin alueella. Laitteiden avulla voidaan parantaa asumismukavuutta, energiatehokkuutta ja pienentää lämmitysenergiakustannuksia. Huippuimuri tarjoaa siis konkreettisia säästöjä ja on ekologinen ratkaisu!

Kyseiset huippuimurit ovat uuden ajan laitteita, joissa äly (etähallinta ja AI) on tuotu osaksi ilmanvaihdon toimintaa. TopAir eroaa muista huippuimureista, koska vanhanaikaisen kello-ohjauksen sijasta se käyttää modernia anturiteknologiaa, joka reagoi käyttöasteen muutoksiin asunnoissa ja tehostaa ilmanvaihtoa tarvittaessa. Koska huippuimuri poistaa ilmaa tarpeen mukaan, ehkäisee se turhaa lämmitysenergian kulutusta. TopAir on myös hiljaisempi, kuin perinteiset poistoilmapuhaltimet.

Laite voidaan asentaa kerrostaloon ilman pitkiä käyttökatkoja tai asumista haittaavia toimenpiteitä. TopAir -huippuimuri sopii investoinniksi niin vuokrataloyhtiöille, opiskelija-asuntosäätiöille kuin yksityisille asunto-osakeyhtiöillekin. TopAir:n etähallittavuuden vuoksi se on huoleton ja vähentää kiinteistöstä vastaavan työtä. Järjestelmä tuottaa myös selkeät raportit, joiden avulla säästön voi todentaa.

Lue lisää uuden ajan ilmanvaihdon hyödyistä ja referensseistä täältä.