Ilmanvaihtokanavien puhdistus Tupos

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset, tarkastukset, mittaukset, säädöt ja videokuvaukset Tupoksen alueella ammattitaitoisesti ja nopeasti!

Näemme paljon vaivaa pitääksemme kodit, toimistot, sairaalat, kauppakeskukset, liiketilat ja teollisuustilat siisteinä. Samalla kuitenkin unohdamme puhdistuttaa niiden näkymättömät paikat eli ilmanvaihtokanavat, jotka puhdistamattomina voivat ajan kuluessa aiheuttaa pahoja sisäilmaongelmia ja muita ikäviä seurauksia.

Samalla tavalla kuin näkyviin paikkoihin kerääntyy pölyä ja muita epäpuhtauksia, niitä kertyy myös ilmanvaihtokanaviin.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus säännöllisesti on tärkeää. Näin vähennetään tulipaloriskiä, sillä iv-kanaviin kertynyt palokuorma poistetaan. Lisäksi parannetaan sisäilman laatua, kun ilmanvaihtojärjestelmä toimii jälleen oikein ja työntää puhdasta ilmaa sisätiloihin.

Me Noetalla teemme ilmanvaihtokanavien puhdistukset, tarkastukset, mittaukset, säädöt ja videokuvaukset omakotitaloihin, kerrostaloihin, teollisuuskiinteistöihin, liiketiloihin, toimistoihin, kauppakeskuksiin ja sairaaloihin Tupoksen alueella.

Puhdas sisäilma on puhelinsoiton päässä!

Miksi ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö on tärkeää?

Ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistus ja huolto ovat tärkeitä toimenpiteitä sisäilman laadun ylläpitämiseksi. Ilmanvaihtokanavat keräävät erilaisia epäpuhtauksia, kuten roskia, siitepölyä, pienhiukkasia, hyönteisiä ja jopa pieniä eläimiä. Poistoilmakanaviin kertyy puolestaan pölyä, lemmikkieläinten karvoja ja keittiön liesituulettimen yläpuolella olevasta kanavasta rasvaa.

Nämä epäpuhtaudet tukkivat vähitellen ilmanvaihtokanavat, estäen ilman vapaan virtauksen. Lisäksi kosteuden läsnä ollessa ne voivat luoda kasvualustan erilaisille mikrobeille. Tämä heikentää sisäilman laatua ja voi aiheuttaa oireita, kuten väsymystä ja allergisia reaktioita.

Pölyn ja rasvan kertyminen ilmanvaihtokanaviin voi myös lisätä paloturvallisuusriskiä. Tulipalon sattuessa ilmanvaihtokanavissa oleva palokuorma voi nopeasti levittää tulen koko rakennukseen.

Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja tilavuusvirtojen tasapainotus ovat olennaisia energiatehokkuuden kannalta, sillä ne vaikuttavat merkittävästi rakennuksen lämmitys- ja jäähdytysenergian kulutukseen (40–80 %). Lisäksi ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistus nostaa kiinteistön arvoa. Saat jokaisesta puhdistuskerrasta kirjallisen raportin. Jos esimerkiksi myyt kotisi myöhemmin, nämä merkinnät kertovat ostajalle, että talosta on pidetty huolta.

Miten usein ilmanvaihtokanavien puhdistus on suoritettava?

Ilmanvaihtokanavien puhdistustarve riippuu käyttötarkoituksesta. Yleisesti koneellinen ilmanvaihto tulisi puhdistaa 3-8 vuoden välein. Painovoimaisissa ja huippuimurilla toimivissa ilmanvaihtojärjestelmissä puhdistusväli voi olla hieman harvemmin eli noin kymmenen vuoden välein (+/-2 vuotta). Lue lisää ilmanvaihtokanavien puhdistusväleistä täältä.

Kodin ilmansuodattimet on hyvä vaihtaa vuosittain.

Noetta – Ammattitaitoinen ilmanvaihtokanavien puhdistaja Tupoksella

Kärsitkö pitkittyneestä nuhasta? Tuntuuko sisäilma tukkoiselta? Milloin viimeksi kotisi tai työpaikkasi ilmanvaihtokanavat on puhdistettu?

Nykyrakennukset ovat niin tiiviitä, että ilmanvaihto on niiden elinehto. Ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistus on välttämätöntä, sillä pöly, lika ja saasteet voivat aiheuttaa allergioita ja kasvattaa tulipaloriskiä.

Siksi niiden huolto ja puhdistus on tärkeää. Se ei ainoastaan takaa elintärkeää turvallisuutta, vaan myös parantaa sisäilmaa ja säästää energiaa.

Me Noetalla tarkastamme ilmanvaihtojärjestelmän toimivuuden sekä laitamme säädöt kuntoon aina puhdistuksen yhteydessä. Tällä varmistamme, että mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa ja vältät suuret remontit. Lisäksi oikein säädetyllä ilmanvaihdolla estetään rakennusvaurioiden riski.

Suoritamme ilmanvaihtojärjestelmien tarkastukset, puhdistukset, mittaukset, säädöt ja videokuvaukset Tupoksella ammattitaidolla ja nopeasti.

Miksi ilmanvaihtokanavien puhdistus Tupoksella Noetalta?

IV-kanavien puhdistukset helposti ja nopeasti

Varaa iv-kanavien puhdistus helposti ja nopeasti soittamalla tai lomakkeen kautta varaamalla – jätä ilmanvaihto ammattilaisten käsiin.

Ammattitaitoista palvelua alusta loppuun

Meillä on käytössä uusimmat ja parhaat työvälineet sekä osaavat tekijät. Suoritamme aina työt alusta loppuun ammattitaitoisesti ja niin, että haluat meidät seuraavallakin kerralla tekemään iv-kanavien puhdistuksen.

Kokonaisvaltaista palvelua

Teemme aina iv-kanavien puhdistuksen yhteydessä myös mittaukset ja säädöt. Näin saat varmuuden ilmanvaihtojärjestelmien toimivuudesta.

Turvallinen koti ja kiinteistö – sinulle

Käyntimme jälkeen ilmanvaihto toimii taas oikealla tavalla ja kodissasi tai kiinteistössä on turvallista ja terveellistä olla.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta Tupos

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksen hinta Tupoksella vaihtelee kohteesta riippuen. Hintaan vaikuttaa mm. kohteen pinta-ala, millainen ilmanvaihtojärjestelmä kohteesssa on, sekä kuinka monta sisäventtiiliä kohteessa on.

Kun haluat tietää, mitä ilmanvaihtokanavien puhdistus, tarkastus, mittaus ja säätö maksaa sinun kodissasi tai kiinteistössä, pyydä tarjous meiltä.

Etsitkö ammattitaitoista ilmanvaihtokanavien puhdistajaa Tupoksella? Soita meille!

Alla paikkakunnat, missä Noetta tekee ilmanvaihtokanavien puhdistuksia

 

POHJOIS-POHJANMAA

Haukipudas Ii Kempele Kiiminki Liminka Lumijoki Muhos Oulu Simo Siikajoki Siikalatva Taivalkoski Tupos Tyrnävä